O NAS

Kdo smo, s čim se ukvarjamo?

Smo uvozniki zaves, dekorativnih tkanin in vseh izdelkov za dom. Na slovenskem trgu smo že 32. leto. V naši maloprodaji lahko kupite zavese, dekorativne tkanine in druge izdelke ter naročite šivanje in izdelavo po meri. Vse materiale in izdelke kupujemo pri znanih proizvajalcih v tujini. Naš cilj je s kakovostjo in prijetnimi, predvsem z naravnimi materiali ustreči našim kupcem.
S pestrim programom smo vas sposobni in kvalificirani spremljati od prve zamisli do izvedbe, družila pa nas bo skupna želja, da bi bilo vaše bivanje ob naših zavesah čim lepše in kar najbolj prijetno. Če si želite spremembe, polepšati prostor ali potrebujete le senco za svoje okno, vas vabimo, da si ogledate našo spletno stran in da nas obiščete.
V naši posebni ponudbi vam nudimo:
– strokovno svetovanje na vašem domu,
– strokovno izmero pri vas doma,
– šivanje izdelkov po merah vašega okna,
– strokovno montažo karnis in zaves na licu mesta,
– ker so vse tkanine v metraži, vam lahko izdelke kreiramo in zašijemo po vaši želji in po vaših merah.
Če si želite spremembe, polepšati svoj prostor ali potrebujete le senco za vaše okno, vam pri izbiri in oblikovanju notranje tekstilne opreme svetujemo s strokovnimi nasveti. Pridemo tudi izmerit konkretni prostor, kjer se najbolje vidi, kateri materiali, barve, vzorci in izvedba bi bili najboljši ter bi najbolje ustrezali vašim potrebam.
Pokličite nas, obiščite ali napišite elektronsko pošto!