TENDE

Tende ščitijo vaše stanovanje pred sončno pripeko pred nezaželenimi pogledi in vam omogočajo prijetno senco na vaši terasi. So aluminijaste zložljive konstrukcije za zaščito zunanjih površin oziroma bivalnih prostorov pred sončnimi žarki, vročino in dežjem. Primerne so tako za vaš dom, trgovinske in gostinske lokale. Vijaki in ostali deli so iz INOX nerjavečega materiala. Premični zglobi so opremljeni z bronastimi pušami. Tende vam nudimo v vseh možnih izvedbah in dimenzijah. Poleg tend vam nudimo tudi fiksne konstrukcije, ki jo seveda opremimo s primernim platnom.

Nova generacija nosilnih rok brez naklonskega upogiba s posebno verigo "FLEYER" prinaša tendi tako v oblikovnem kot funkcionalnem smislu nove dimenzije. Ročno upravljanje je zaradi posebnega mehanizma hitrejše in lažje, kot pri kateri koli drugi tendi doslej.Aluminijasti čelni profil ima kanal za stranski odtok vode. S tem ostaneta čelo tende z zavesico čisti, gibljiva zavesica pa vode ne brizga po balkonu ali terasi.

Nudimo vam 5 letno garancijo na vse vrste tend!

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini večjih spletišč. Več o piškotkih.