PANELNE ZAVESE

 

Panelne zavese izjemno lepo učinkujejo dekorativno in prostorsko na velikih steklenih površinah.
Te zavese lahko naredimo iz klasičnega prosojnega blaga. Prosojne zavese so primerne za prostore, v katerih želimo, da so videti prostorni in svetli. Je pa mogoče s paneli doseči tudi nasprotni učinek: navidezno zmanjšati velike steklene površine , z dekorativnimi ali barvnimi zavesami na videz pomanjšati prostor, vendar z mehanizmom panelne karnise ohraniti njegovo odprtost ter veliko svetlobe in s tem povečati občutek svobode.
Panelne zavese so zelo elegantne, spodaj obtežene in na karnisah z več tračnicami. Lahko jih premikamo levo, desno ali s sredine na stran.
Velja pravilo, naj bodo panelne zavese na manjših oknih ožje, bolj goste in z manjšimi vzorci, na velikih oknih pa si lahko privoščimo večje vzorce in celo različne barve ali barvne kombinacije. Denimo rumena, rdeča in zelena barva lahko s prekrivanjem ustvarijo nove in nove barvne kombinacije.

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini večjih spletišč. Več o piškotkih.